Om oss

Om oss

Om Cruxmore

Vi bygger ett företag baserat på tillit, kunskap och genomförande. Vi vill framåt och tillsammans med våra kunder ta alla steg, små som stora, mot en bättre framtid. Vi som arbetar här kommer att dra nytta av tidigare erfarenheter och tycker alla att det är viktigt att inte applicera gamla lösningar på nya eller delvis nya utmaningar. Det gör att vi strävar efter en blandad arbetsgrupp vad gäller ålder, utbildning och erfarenheter. Gemensamt är att vi alla har ett grundmurat intresse för teknik, affärer och martech.

om-cruxmore-datahantering

Varför datahantering?

Data anses just nu vara en av världens mest värdefulla tillgångar. Att arbeta på ett datadrivet sätt driver er verksamhet framåt med lägre kostnader, högre intäkter och nöjdare kunder. Samtidigt har kunderna högre förväntningar på relevant och personligt bemötande. För att det här ska vara möjligt måste er data vara korrekt, tillgänglig och beständig.

Odenplan, Stockholm

Vi sitter i fina lokaler vid Odenplan. Adressen är Upplandsgatan 38, 113 28 Stockholm. Kom gärna förbi och prata MarTech och data med oss eller bara ta en fika!

Ni är alltid välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss